Holiday Homes

Holiday Homes

Sweden Holiday Homes är ett nystartat husförmedlingsföretag i Stockholm skärgård..

Vårt mål är att kunna erbjuda varje människa ett unikt boende under sin semester. Det spelar ingen roll om du är den fiskeintresserade, den fartfyllda, den avkopplande eller vad det nu än kan vara, så har vi förhoppningsvis det ni söker.

 

Vi inriktar oss på att hyra ut veckovis under högsäsong och alla hus är privatägda, där husägarna välkomnar er som söker något mer än bara hotell.

Under lågsäsong är det många husägare som återvänder till sina hem men även under denna säsong kan vi erbjuda lediga hus på förfrågan.

Vårt utbud av privata hem varierar från enkla små stugor, lägenheter till lyxiga villor, så här finns snart ett brett utbud som passar alla människor.

Vi erbjuder professionell service och har alltid kunden i fokus. Våra hus, stugor, lägenheter är besiktigade och fotograferade av oss personligen, för att kunna ge er den bästa informationen samt uppfattningen av objektet som möjligt. Vi hanterar all mail korrespondens mellan gästen och bokar in dem manuellt, vi erbjuder ingen online bokning.

Vår största målgrupp kommer från utlandet tex. Tyskland, Österrike, Schweiz men även svenskar som letar efter sitt drömställe att koppla av på.